nikada nisam želela da budem bilo ko drugi. ne zbog toga što mislim da sam ja sjajna, već zato što mi se čini da su svi drugi preozbiljno oni sami. trudim se da zadržim tu tanku liniju koju možemo da zovemo nehaj, a u stvari je svest o kratkotrajnosti. i zato se trudim da uočim što više. da zapišem što češće. da bi sve to bilo još jasnije. i prihvatljivije.

diplomirala sam na katedri za jezik koji nisam koristila od tada, ali često ljudima ispisujem njihovo ime, uživala sam igrajući se televizije i novinarstva sa ljudima kojima to odlično ide, a sada sam copywriter, i izmišljam stvari, koje govorim ljudima koji znaju da li je to izmišljotina ili kreacija.

imam 4 mala stopala da poljubim svako veče i poneko jutro, policu punu začina, osmeh ispod miške, i u svemu tome pronalazim razloge da kažem Živeo život.

13 mišljenja na „Nekoliko reči o toj Anji

  1. Drago mi je što si pokrenula blog, jer zaista imaš šta da kažeš i umeš da se izraziš na jedan neposredan a zreo način! 🙂 Da,da!

  2. Jedan od najboljih ličnih opisa koje pročitah, ikad. 🙂
    Ne znam kojim sam kosmičkim klikom došla na ovaj blog (hoćureći, tab stoji otvoren već neko vreme), ali mi se mnogo sviđa. Ostajem! 😀

  3. Jooj što se prepoznah ovde „imam brak pun smeha i policu punu začina“ i ja sam srećna sam zbog tih „malih“ stvari . I ovde „uživala sam igrajući se televizije i novinarstva sa ljudima kojima to odlično ide“ . I na kraju valjda treba biti zadovoljan ako život ispadne jedna dobra igra. I ovi blogovi su naša dobra igra ! Odlični su ti tekstovi Anja i ja se dobro osećam kad ih čitam.thanks!

Postavi komentar